Bouwklachten

:: CELL’S GRONDVERZETBEDRIJF / Directeur C.Burnett
Dit is wat prijkt op de visitekaart van Celsius Burnett, de man die denkt dat hij God en Allah van het staart is gegleden is. Mijn ervaring met deze goede man is niet om naar huis te schrijven. Ik wil er ook geen persoonlijke kwestie van maken, maar ik wil wel mijn ervaring met hem kwijt en als het even kan mensen behoeden om hetzelfde mee te maken. Als opdrachtgever die de opdrachtnemer op de cent nauwkeurig betaald, heb je recht van spreken, vooral als de opdrachtgever op generlei wijze de gemaakte afspraken niet nakomt.  Wie een opdracht aan deze man geeft, begint op voorhand aan een lange weg boordevol irritaties als het even kan krijgt men nog een grote mond, een hoop arrogantie,  een puinhoop en is aan het eind zijn of haar zuur verdiende geld kwijt zonder enig resultaat, “wanprestatie ten top” Dit bedrijf althans zijn directeur heeft geen kaas van grondverzet gegeten. De directeur neemt het niet zo nauw met zijn klanten cq opdrachtgevers, dat is althans mijn ervaring, ik werd van meet af aan  aan het lijntje gehouden en steeds weer was er een andere smoes waarom de opdracht nog niet kon worden uitgevoerd. Bij deze man komt het woord communiceren niet voor in zijn vocabulaire,  hij doet zaken het liefst per SMS met niets zeggende korte berichten met JA, NEEN EN MISSCHIEN, beantwoordt de telefoon wanneer het hem uitkomt en het liefst nog zo kort en onbeschoft mogelijk,  behalve als het om de pecunia gaat!

Klik op de foto’s om te vergroten en zie wat voor puinhoop Cell’s grondverzetsbedrijf heeft gemaakt

Ik heb de irritaties aan den lijve ondervonden en ik wil het niemand toewensen. toezeggingen doen en ze niet kunnen of willen nakomen is een kwalijke zaak, Cell doet alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Iedereen is fout, behalve hij. Ik wil hem het brood niet uit de mond nemen, maar als ik even kan zal ik heel veel mensen hiervoor willen behoeden,  want iedereen moet knalhard voor zijn of haar geld werken en om dan met jouw zuur verdiende geld een hoop irritaties te kopen is iets waar niemand op zit te wachten.

Bekijk dit filmpje en zie hoe dit bedrijf te werk gaat.

Een opdracht dat 2 weken zou moeten duren is nu nog niet opgeleverd, de heer Burnett draait als gewoonlijk nu om de hete brei en voert allerlei argumenten aan om zich van iedere blaam te vrijwaren, hij vergeet echter dat feiten feiten zijn, het bewijs staat er als een huis en tal van deskundigen zijn getuigen van deze wanprestatie. Het getuigd van onkunde, eerst duikers onkundig hoog plaatsen en vervolgens in het geniep opgegraven en gewoon neer ploffen en letterlijk zand er over, Neen, zo gemakkelijk zal het niet gaan. Deze kwestie kan nog een lang juridisch staartje als Burnett het niet op de juiste wijze hersteld, tot nu doet hij alsof zijn neus bloed, maar die arrogantie zal hem heel snel vergaan.

Wij zullen u nu heel veel details besparen, Cell heeft wat geld opgestreken, weigert nog steeds facturen uit te schrijven, misschien in de hoop dat bij een eventuele boekcontrole de door hem ontvangen cheques met hoge bedragen niet zullen opvallen, jammer voor deze denkwijze, want wij houden onze boeken keurig bij. Geld opstrijken en je gezicht niet meer laten zien is niet de juiste manier van zaken doen, Cell Burnett heeft een hele aparte opvatting van zaken doen, bij hem is het naar nu is gebleken eenrichtingsverkeer.

Voor nu weet u in ieder geval wat mijn ervaringen zijn met Cell Burnet

Pogingen om deze kwestie op een vreedzame manier met Burnet op te lossen zijn op niets uitgelopen, want deze meneer voelt zich boven God en Allah verheven en voelt zich niet geroepen om te reageren op een verzoek van de opdrachtgever om de zaak op een vreedzame wijze op te lossen.
Dit is mijn beklag, mijn ervaring en voor mij staat vast, dat Cell Burnett never nooit niet meer een opdracht, noch een aanbeveling van mij zal krijgen.
De wanprestatie van deze man staan als een paal boven water.

Voor een ieder geldt; Informeer goed met wie je in zee gaat, want voor je het weet ben je aan de grillen van ondeskundigen en onverlaten overgeleverd.

Blijft Asadeso bezoeken, wij houden geen blad voor de mond !